adwasyamimi: PKBM :*

Khamis, 11 Julai 2013

PKBM :*

Assalamualaikum and heyyo people ! so baru harini dapat 'hupdate' hewhew :* okayy cuti haritu gua pergi melancong dengan budak-2 pkbm ni kan :) haha melancong sangat. Err act kitaorang ada kem 9 hari dekat 11 RAJD and 7 Ranjer. Banyak benda yang aku belajar masa pergi sana such as berdikari, berani and blablabla... 

Start pergi masa cuti yang 2 minggu tuu. Choyy minggu first ada extra class for form3 and form 5, well nak exam katenyaa.hahahh, okayyy nextttttttttttttttt *cerita masa sampai dekat kem*
okayy sampai lebih kurang pukul 2 petang macam tulah. Lapar tak? orang mati je tak lapar. Lapar gila oii masa tu. Masa nak punggah beg tu kan ada askar ni sakai marah-2 kata ' hoi apa lambat-2 ni? ni kem askar bukan sekolah' and i was like ' ehh annoying nya dia ni , muka macam tapak spike sibuk nak kecoh-2' hahahahah, ye masa masuk kem tu seram sejuk dibuatnya. First time kan pergi.

So, perempuan kena share bilik dengan budak Bentong. Mula-2 memang rasa mcm annoying sbb tak kenal kan, terasa mcm semua budak Bentong ni kerek gila vavi lah. Guess what, tilam yang kitaorg dapat sumpah mcm boleh diketegorikan sebagai kotor. Kay aku dengan tak bawak cadar nya sumpah menyesal sbb ibu nak ambik dah cadar untuk aku tapi masa tu aku fikir beg dah penuh sangat :( shoo shaddd ! Then kitaorg amik jalan pintas dgn combined 2 tilam tidur bertiga :) mudah kan? hehe :* 
Malam first , Tiniey kata dia tak tidur tak tahu sbb apa and dia kata kan....... ada orang tuu kena peluk waktu tidur. hahah lawak ! Tiba-2 je tau tak, sepatutnya kitaorg tidur bertiga je but bangun pagi tengok ada 4 orang. No wonderlah sempit. Burrrrrrrrrr -.-. Second night, okay yang ni seram. Ada budak sekolah aku kena histeria. First time kan aku face benda-2 macam ni. Takut? gila tak takut . Ketar lutut dohh. Masa dia jerit-2 intan peluk aku thenn aku genggam tangan diela sampai takde darah tangan masing-2. Selebihnya malas lah aku cerita biarlah kitaorang je yang tau pasal ni. lagipun benda dah lama kan :) tapi serious best kem ni. Masa dekat 7 renjer barulah relayy kitaorg dgn budak bentong macam rapat :)

okayy kat bawah ni gambar je :) 

First day :)



Second day :)






Ni masa koperal nak bawak kitaorang naik kereta kebal. okayy sumpah awesome kalau naik dgn koperal Taufik yang handsome gila tuu :P





Aktiviti waktu petang, skodeng abam-2 main bola :P




So, ni gambar last day dekat 11 jurutera :) *enjoy* lol.










Okayy Hi, dah sampai 7 renjer :P haa tengok gambar kat sini pulakk :)



Ni dekat Pularis masa pertandingan kawad :) hahahh act yg pakai loreng tu tak masuk.















This ! Malam Akrab :) 










Rocall :)



Wait waitt aku rasa kan kem ni buat kitaorg yang junior ni rapat dgn senior. Aku rasa kalau haritu aku tak pergi kem ni, takde nya aku teman dila pergi toilet. hahaha , oky bye :)